Ütési pont 5/4"

37 488 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Kovoplast
Súly (kg) 3
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 67×5
DN kinyomás (mm) 40
Szivattyú anyaga Oceľ, liatina

Leírás Ütési pont 5/4"

Az ütközési pontokat az NP típusú alacsony állványú kézi szivattyúkkal használják lágy, víztartó rétegek fúrt kutakhoz. Mechanikus szűrőként is szolgálnak.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Ütési pont 5/4", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 37487.86 Ft árával.

Az Ütési pont 5/4" a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kézi szivattyúk és kézi pumpák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Ütési pont 5/4" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Ütési pont 5/4"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kézi szivattyúk és kézi pumpák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Ütési pont 5/4" je 37487.86 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Ütési pont 5/4" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1309.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kézi szivattyúk és kézi pumpák Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: STANDARD T készlet, PV 90 munkahenger, Standard II rögzítőkapocs ékekkel., STANDARD T szivattyú, Ütési pont 6/4"