AQUASAN PRO szivattyútelep darálóval

66 426 Ft

Cikkszám: 39415 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 6,5
Maximális áramlás (l/perc) 140
Szivattyú teljesítménye (kW) 0,6
A folyadék maximális hőmérséklete 90°C
Védettség IP44

Leírás AQUASAN PRO szivattyútelep darálóval

Az AQUASAN PRO darálós szivattyútelep egy kicsi, kompakt, automata szivattyúállomás három további bemeneti csatlakozással.

Használat:

háztartási szennyvíz szivattyúzására (pl. 1x WC + 2 egyéb létesítmény)
olyan helyiségekben, amelyek nem teszik lehetővé a természetes gravitáció általi
vízelvezetést
közvetlenül a WC-re szerelhető

Előnyök:

rendkívül csendes működés (40dB)
használt professzionális szivattyú törővel, a legújabb ipari technológiák szerint
tervezve a maximális megbízhatóság és teljesítmény érdekében
speciális motor kialakítás a nagy indítónyomaték érdekében
könnyű telepítés
gazdaságos, alacsony fogyasztás

Műszaki adatok:

maximális kapacitás: 140l / perc.
maximális ürítési magasság: 6,5 m
a szivattyúzott folyadék maximális hőmérséklete: 1 °C – 40 °C

Értékelés

Bemutatjuk önnek az AQUASAN PRO szivattyútelep darálóval, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 66426.08 Ft árával.

Az AQUASAN PRO szivattyútelep darálóval a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Csatorna aknák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az AQUASAN PRO szivattyútelep darálóval beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

AQUASAN PRO szivattyútelep darálóval

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Csatorna aknák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za AQUASAN PRO szivattyútelep darálóval je 66426.08 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S AQUASAN PRO szivattyútelep darálóval si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39415.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák IBO - Hasonló termékek: AQUASAN PRO szivattyútelep darálóval, SANIBO Mini szivattyútelep, SANIBO 5 szivattyútelep, SANIBO 5 szivattyútelep