SANIBO 5 szivattyútelep

66 580 Ft

Cikkszám: 38695 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 9,5
Maximális áramlás (l/perc) 150
Szivattyú teljesítménye (kW) 0,6
A folyadék maximális hőmérséklete 45-48°C
Gyártó IBO, Szivattyús csatornaakna, IBO

Leírás SANIBO 5 szivattyútelep

A SANIBO 5 szivattyút olyan helyiségekben használják, amelyek nem teszik lehetővé a természetes csatorna elvezetését.
A SANIBO 5 szivattyútelep egy kicsi, kompakt automata szivattyúállomás három további bemeneti csatlakozással. Háztartási szennyvíz szivattyúzására tervezték a zuhanyzóból, bidéből és mosdókagylóból, valamint vízszintes csatlakozású WC-kből.
A SANIBO 5 átadóállomás egy teljesen működőképes hőbiztosítékkal rendelkezik az elektromos motorhoz. A SANIBO 5 szivattyútelepen a szivattyúk rozsdamentes acél kosárral és nagyon hatékony törővel vannak felszerelve.
A SANIBO 5 szivattyútelep előnyei:
professzionális, robusztus vágóberendezés, amelyet a legújabb ipari technológiák szerint terveztek a maximális megbízhatóság és teljesítmény érdekébenspeciális motor kialakítás a nagy indítónyomaték érdekébenkönnyű hozzáférést biztosít a motoregységhezöntisztító képességnyomásálló tartályrugalmasság az eredeti csővezetékkel kapcsolatbanközvetlenül a WC-re szerelhető
Technikai paraméterek:
a SANIBO 5 szivattyúberendezés maximális teljesítménye: 150 l / perc.maximális ürítési magasság: 9,5 mszivattyúzható közeghőmérséklet: nem magasabb, mint 45-48 °C (a határ maximum 50°C)

Értékelés

Bemutatjuk önnek az SANIBO 5 szivattyútelep, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 66579.75 Ft árával.

Az SANIBO 5 szivattyútelep a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szivattyús csatornaakna területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az SANIBO 5 szivattyútelep beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

SANIBO 5 szivattyútelep

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szivattyús csatornaakna kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za SANIBO 5 szivattyútelep je 66579.75 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S SANIBO 5 szivattyútelep si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38695.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák IBO - Hasonló termékek: SANIBO Mini szivattyútelep, AQUASAN PRO szivattyútelep darálóval, SANIBO Mini szivattyútelep, Kondenzvíz szivattyú CONIBO 1