SANIBO Mini szivattyútelep

68 040 Ft

Cikkszám: 40073 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 6,5
Maximális áramlás (l/perc) 100
Szivattyú teljesítménye (kW) 0,3
A folyadék maximális hőmérséklete 45°C
Gyártó IBO, Szivattyús csatornaakna, IBO

Leírás SANIBO Mini szivattyútelep

A SANIBO Mini szivattyútelep víz szivattyúzására szolgál fürdőkből, mosdókagylóból, zuhanytálcából, mosógépből és mosogatógépből, miközben a szivattyúzott folyadék maximális hőmérséklete nem haladhatja meg a 45 °C-ot.
Konyhai mosogatóhoz nem ajánlott a benzinkúton aprítógép hiánya miatt használni.
Lehetőség több eszköz egyidejű csatlakoztatására, pl. mosdó, kabin, bidé stb.
A készlet tartalma:
szivattyútartozékok/sapkák a nem használt fúvókákhozfém burkolatok készlete
Technikai paraméterek:
Emelési magasság: 4 mSzállítási kapacitás: 100 l / perc.Teljesítmény: (230V) 300WMaximális szállítási távolság: 65 mSúly: 4,8 kg

Értékelés

Bemutatjuk önnek az SANIBO Mini szivattyútelep, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 68040.25 Ft árával.

Az SANIBO Mini szivattyútelep a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szivattyús csatornaakna területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az SANIBO Mini szivattyútelep beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

SANIBO Mini szivattyútelep

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szivattyús csatornaakna kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za SANIBO Mini szivattyútelep je 68040.25 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S SANIBO Mini szivattyútelep si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40073.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák IBO - Hasonló termékek: AQUASAN PRO szivattyútelep darálóval, SANIBO 5 szivattyútelep, SANIBO Mini szivattyútelep, AQUASAN PRO szivattyútelep darálóval