Kondenzvíz szivattyú CONIBO 1

37 271 Ft

Cikkszám: 39277 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 4.5
Maximális áramlás (l/perc) 5,5
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.8
Gyártó IBO, Szivattyús csatornaakna, IBO
A tartály mérete 1,9l

Leírás Kondenzvíz szivattyú CONIBO 1

A CONIBO 1 kondenzvízszivattyút kondenzvíz-elvezető, hűtési, fűtési és légkondicionáló rendszerekhez tervezték. A szivattyú teljesen automatikus és működése nagyon egyszerű. A CONIBO 1 szivattyú automatikus túlfolyásvédelemmel rendelkezik. A kondenzvíz feltöltése után a szivattyú automatikusan elindul, és egy 6 m hosszú tömlőn keresztül engedi le a kondenzvizet, amely a csomag része.
Technikai paraméterek:

Tartály űrtartalma:  1,9 l
Tömlő hossza:  6 m
Csőcsatlakozás:  3/8"
Emelési magasság:  4,5 m
Szállítási kapacitás:  5,5 l / perc.
Teljesítmény:  (230V) 80W
Maximális hőmérséklet:  50 °C
Megengedett PH:  2,5-10

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Kondenzvíz szivattyú CONIBO 1, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 37270.69 Ft árával.

Az Kondenzvíz szivattyú CONIBO 1 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szivattyús csatornaakna területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Kondenzvíz szivattyú CONIBO 1 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Kondenzvíz szivattyú CONIBO 1

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szivattyús csatornaakna kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Kondenzvíz szivattyú CONIBO 1 je 37270.69 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Kondenzvíz szivattyú CONIBO 1 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39277.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák IBO - Hasonló termékek: SANIBO 4 szivattyútelep, SANIBO 5 szivattyútelep, SANIBO Mini szivattyútelep, SANIBO Mini szivattyútelep