Búvárszivattyú MULTI IP 800 inox

65 100 Ft

Cikkszám: 17417 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 30
Maximális áramlás (l/perc) 92
Merülési mélység (m) 10
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.8
Gyártó IBO, Vízelvezető szivattyúk, IBO

Leírás Búvárszivattyú MULTI IP 800 inox

A MULTI IP 800 INOX búvárszivattyú tiszta víz szivattyúzására, öntözésre és kutak vízellátására szolgál.
A sorozat szivattyúi háztartási használatra készültek. Nem alkalmasak folyamatos működést igénylő célokra és koptató anyagokat, például iszapot vagy homokot tartalmazó víz szivattyúzására.
A kicsi és kompakt kialakítás lehetővé teszi a szivattyú használatát szűk és zárt helyeken.
Jó tanács egy tapasztalt eladótól:
A MULTI IP 800 INOX búvárszivattyú kiváló választás kútból történő közvetlen, rendszeres öntözéshez, vagy háztartások vagy kertészek különféle tartályaiba történő vízellátáshoz.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú MULTI IP 800 inox, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 65100.2 Ft árával.

Az Búvárszivattyú MULTI IP 800 inox a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízelvezető szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú MULTI IP 800 inox beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú MULTI IP 800 inox

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízelvezető szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú MULTI IP 800 inox je 65100.2 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú MULTI IP 800 inox si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17417.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivatyú 4SD 8-15 / 400V – RTS, Búvárszivattyú 4SD 20-20 / 400V – RTS, Búvárszivattyú 6SD 25/15 – RTS, Búvárszivattyú 3" STM 28 – RTS