Catex betét 10" QA CF-SX vízkő

5 927 Ft

Cikkszám: 17018 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. pracovná teplota 45ºC
Filtračné médium keramická nezávislá mriežka
Koncové hlavy polypropylén
Ploché tesnenie PVC
Max. prietok (l/h) 50

Leírás Catex betét 10" QA CF-SX vízkő

A 10" QA CF-SX kationos töltetű szűrőpatron a víz keménységének csökkentésére szolgál. Egy kationos gyantával töltött leszerelhető tartály, amely nátriumciklusban működik. A vízáramlás helyettesíti a vízben lévő kalcium és magnézium ionokat nátriumionokkal a vízkeménységen keresztül.
Növeli a kilépő víz nátriumtartalmát. Előszűrés azonban szükséges. A kationos tölteléket konyhasó oldattal regenerálják. A kathexis betét élettartama a víz kalcium- és magnéziumtartalmától függ.

Háztartási felhasználás: ivóvíz szűrése.
Műszaki felhasználás: Minőségi vízszűrés semleges pH-val (pH=7)
Karbantartás: Nincs.
Javaslat: Használjon mechanikus előszűrőt a patron védelmére.

Műszaki információk:

Max. Üzemi hőmérséklet: 
     45ºC

Szűrő média:
     keramická nezávislá mřížka

Végfejek:
     polypropylen

Lapos tömítés:
     PVC

Max. áramlás (l/m):
     50

Méretek (mm):
     252 x 70 x 28

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Catex betét 10" QA CF-SX vízkő, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 5927.09 Ft árával.

Az Catex betét 10" QA CF-SX vízkő a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek 10" SENIOR szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Catex betét 10" QA CF-SX vízkő beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Catex betét 10" QA CF-SX vízkő

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek 10" SENIOR szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Catex betét 10" QA CF-SX vízkő je 5927.09 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Catex betét 10" QA CF-SX vízkő si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17018.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 10" SENIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Szén betét 10" 10mcr CB-EC CTO, Mechanikai betét 10" CPP sima5mcr, Baktérium betét 10" CA SE SX-0.3 mcr, Betét FE 10" SX vascsökkentő