HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való)

6 024 Ft

Cikkszám: 17004 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. prietok (l/h) 1000
Rozmery (mm) 176 x 70 x 28
Životnosť 3-6 mesiacov
Gyártó Atlas Filtri, Betétek a 7" JUNIOR szűrőbe, Atlas Filtri
Max. prietok (l/h) 1000

Leírás HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való)

A betétet a vízkő és a korrózió csökkentésére tervezték háztartási és ipari berendezésekben.
FIGYELEM: Ezek a betétek CSAK ivóvízhez alkalmasak DOSAPROP szűrő használata esetén.
Háztartási felhasználás: vízvezetékek, akkumulátorok, zuhanyzók, mosógépek, bojlerek és hasonlók védelme.Műszaki felhasználás: Fűtési rendszerek, hőcserélők, fordított ozmózisos egységek védelme, ipari vízrendszerek és egyéb berendezések védelme.Karbantartás: nincs.Megjegyzés: A betét védelmére mechanikus előszűrő használatát javaslom.Max. áramlási sebesség (l/h): 1000
Méretek (mm): 176x70x28
Felhasználhatósági idő: 3-6 hónap.

BESZÁMÍTÁSI MUNKAFELTÉTELEK:

Kezelőanyag: kristályok nátrium-polifoszfátokkal.
Max. üzemi hőmérséklet: ·· 35 °C
Max. keménység: ·· 50 °F · (500 ppmCaCO3)

Megjegyzés: a kezelt víz 75-80 °C-ra melegíthető, a hőmérséklet emelkedésével a polifoszfát fokozatosan elveszíti szűrési hatékonyságát.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való), amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 6023.61 Ft árával.

Az HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való) a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek a 7" JUNIOR szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való) beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való)

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek a 7" JUNIOR szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való) je 6023.61 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való) si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17004.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 7" JUNIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Anion betét – nitrátokkal 7 "QA 7 AF-SX, Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető, Betét mechanikus 7" FA SX 5 mcr tekercselt, Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal