Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető

5 189 Ft

Cikkszám: 17002 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. prietok (l/h) 300
Max. teplota 45ºC
Rozmery (mm) 176 x 70 x 28
Gyártó Atlas Filtri
Max. prietok (l/h) 300

Leírás Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető

A betét kiküszöböli a víz nemkívánatos szagát és ízét, amelyet a klór és más szerves anyagok okoznak, eltávolítja a növényvédő szerek, rovarölő szerek, klór oldószereket
Háztartási felhasználás: a víz alapos kezelése klórból. Nem csak ivásra és főzésre, hanem zuhanyozásra és fürdésre is alkalmas.
Műszaki felhasználás: klóros kezelés élelmiszer-, vegy- és gyógyszeriparban, élelmiszerek fordított ozmózisos előkezelése.
Átlagos élettartam: 6-12 hónapKarbantartás: nincs.Megjegyzés: Használjon mechanikus előszűrőt a betét védelmére

A SZŰRŐ MŰKÖDÉSI FELTÉTELEI:

Max. üzemi hőmérséklet: 45 °C

SZŰRŐ LEÍRÁS:

Ivóvízhez alkalmas, nem mérgező anyagok.
Tartály: polisztirol
Végfej és rács: polisztirol
Lapos tömítés: PVC
Retenciós hab: poliuretán.
Szűrőanyag: kókuszrétegű aktívszén-granulátum.

A betét nagy nedvszívó képességű granulált szénből készül.
A szag és a rossz íz, a peszticidek, a klór és a szennyező klorátok, az illékony szerves anyagok csökkentésére tervezték.
A betét leszerelhető tartálynak készült, ahol az aktív töltelék könnyen cserélhető egy újra.
Max. áramlási sebesség (l/h): 300
Max. hőmérséklet 45ºC
Méretek (mm): 176x70x28
Felhasználhatósági idő 3-6 hónap
ÉRTESÍTÉS:Mielőtt először használná a szűrőt ezzel a betéttel, javasoljuk, hogy öblítse ki az "LA" szűrőbetétet kb. 3-5 l vízzel, és hagyja, hogy ez a víz a lefolyóba folyjon.Az öblítés során az aktív szén apró részecskéi kimosódhatnak, amelyek a töltelék szállítás közbeni széttöredezése következtében keletkeztek. Ez a jelenség csak egyszeri, és a jövőben nem fordul elő. A betét továbbra is megbízhatóan ellátja funkcióját.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 5189.22 Ft árával.

Az Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szűrőbetétek 7" JUNIOR területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szén betét - chlor 7" LA leszerelhető

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szűrőbetétek 7" JUNIOR kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető je 5189.22 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17002.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 7" JUNIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Betét mechanikus 7" FA SX 5 mcr tekercselt, HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való), Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal, Mechanikus betét 7" RL SX 50mcr mosható