Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető

5 157 Ft

Cikkszám: 17002 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. prietok (l/h) 300
Max. teplota 45ºC
Rozmery (mm) 176 x 70 x 28
Gyártó Atlas Filtri, Betétek a 7" JUNIOR szűrőbe, Atlas Filtri
Max. prietok (l/h) 300

Leírás Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető

A betét kiküszöböli a víz nemkívánatos szagát és ízét, amelyet a klór és más szerves anyagok okoznak, eltávolítja a növényvédő szerek, rovarölő szerek, klór oldószereket
Háztartási felhasználás: a víz alapos kezelése klórból. Nem csak ivásra és főzésre, hanem zuhanyozásra és fürdésre is alkalmas.
Műszaki felhasználás: klóros kezelés élelmiszer-, vegy- és gyógyszeriparban, élelmiszerek fordított ozmózisos előkezelése.
Átlagos élettartam: 6-12 hónapKarbantartás: nincs.Megjegyzés: Használjon mechanikus előszűrőt a betét védelmére

A SZŰRŐ MŰKÖDÉSI FELTÉTELEI:

Max. üzemi hőmérséklet: 45 °C

SZŰRŐ LEÍRÁS:

Ivóvízhez alkalmas, nem mérgező anyagok.
Tartály: polisztirol
Végfej és rács: polisztirol
Lapos tömítés: PVC
Retenciós hab: poliuretán.
Szűrőanyag: kókuszrétegű aktívszén-granulátum.

A betét nagy nedvszívó képességű granulált szénből készül.
A szag és a rossz íz, a peszticidek, a klór és a szennyező klorátok, az illékony szerves anyagok csökkentésére tervezték.
A betét leszerelhető tartálynak készült, ahol az aktív töltelék könnyen cserélhető egy újra.
Max. áramlási sebesség (l/h): 300
Max. hőmérséklet 45ºC
Méretek (mm): 176x70x28
Felhasználhatósági idő 3-6 hónap
ÉRTESÍTÉS:Mielőtt először használná a szűrőt ezzel a betéttel, javasoljuk, hogy öblítse ki az "LA" szűrőbetétet kb. 3-5 l vízzel, és hagyja, hogy ez a víz a lefolyóba folyjon.Az öblítés során az aktív szén apró részecskéi kimosódhatnak, amelyek a töltelék szállítás közbeni széttöredezése következtében keletkeztek. Ez a jelenség csak egyszeri, és a jövőben nem fordul elő. A betét továbbra is megbízhatóan ellátja funkcióját.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 5157.47 Ft árával.

Az Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek a 7" JUNIOR szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szén betét - chlor 7" LA leszerelhető

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek a 7" JUNIOR szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető je 5157.47 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17002.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 7" JUNIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal, Anion betét – nitrátokkal 7 "QA 7 AF-SX, Mechanikus betét 7" RL SX 50mcr mosható, HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való)