7" szén betét CB-EC CTO 10 mcr

3 242 Ft

Cikkszám: 42768 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Filtrácia 10mcr
Max. teplota 45ºC
Max. prietok (l/h) 160
Rozmery (mm) 173 x 70 x 26
Životnosť 3-6 mesiacov, v závislosti od zloženia vody

Leírás 7" szén betét CB-EC CTO 10 mcr

Részletes leírás
A betét kókuszdióhéjból származó préselt szénből készül.
A végső vízfogyasztási pont előtti használatra szánták.
Szűri a finom szennyeződéseket és üledékeket.
Töltve aktív szénnel a szag és a rossz íz csökkentése érdekében, peszticidekkel, klórral és klorátokkal, illékony szerves anyagokkal.
Felhasználhatósági idő: 3-6 hónap a víz összetételétől függően.
Max. hőmérséklet 45ºC
Max. áramlási sebesség (l/h): 160
Méretek (mm): 173x70x26

Értékelés

Bemutatjuk önnek az 7" szén betét CB-EC CTO 10 mcr, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 3242.31 Ft árával.

Az 7" szén betét CB-EC CTO 10 mcr a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szűrőbetétek 7" JUNIOR területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az 7" szén betét CB-EC CTO 10 mcr beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

7" szén betét CB-EC CTO 10 mcr

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szűrőbetétek 7" JUNIOR kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za 7" szén betét CB-EC CTO 10 mcr je 3242.31 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S 7" szén betét CB-EC CTO 10 mcr si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 42768.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 7" JUNIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Betét mechanikus 7" FA SX 5 mcr tekercselt, Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal, HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való), Anion betét – nitrátokkal 7 "QA 7 AF-SX