Mechanikus betét 7" RL SX 50mcr mosható

3 913 Ft

Cikkszám: 17001 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Filtrácia 50mcr
Max. teplota 45°C
Max. prietok (l/h) 1700
Rozmery (mm) 173 x 70 x 30
Životnosť 24 mesiacov, premývať každý mesiac

Leírás Mechanikus betét 7" RL SX 50mcr mosható

Mechanikus betét 7" RL SX 50mcrÁllandó vízáramlással és nagyon alacsony nyomáseséssel rendelkező betét, 50 mikronos szűréssel. A betét ragasztó és tömítőanyagok nélkül készül, a hálót a keret kialakításánál mellékeljük. A betétet úgy tervezték, hogy rendkívül ellenálló és tartós legyen.
Az öblíthető, azaz újrafelhasználható betét felfogja az 50 mcr-nél nagyobb mechanikai szennyeződéseket, a vízrendszer és az összes csatlakoztatott készülék első és alapvető védelmeként szolgál.
Nagyobb szennyezés vagy magasabb tisztítási minőségi igény esetén javasoljuk az ATLAS DUO szűrő beépítését egy második mechanikus betéttel (50, 25, 5, 1 mcr).

Építkezés:

a fő vízvezetékbe
a szivattyú előtt vagy után
ahol az 50 mcr-nél kisebb részecskék szűrésére van szükség.

A mosható RL-SX szűrőbetétek polipropilénből és poliészter szűrőhálóból készülnek 50 mcr.
Alkalmas mechanikus szennyeződések felfogására.
Az RL betéttel ellátott szűrő az épületbe vezető bevezető csövön, egyedi készülékek előtt vagy finomabb szűrésű szűrőbetétek védelmére szolgál.
A szűrőbetét élettartama 24 hónap, 3 havonta mossuk ki.
Max. hőmérséklet: 45
Max. áramlási sebesség (l/h): 1700
Méretek (mm): 173x70x30
Gyártó: ATLAS Filtri, Olaszország

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Mechanikus betét 7" RL SX 50mcr mosható, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 3912.87 Ft árával.

Az Mechanikus betét 7" RL SX 50mcr mosható a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek a 7" JUNIOR szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Mechanikus betét 7" RL SX 50mcr mosható beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Mechanikus betét 7" RL SX 50mcr mosható

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek a 7" JUNIOR szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Mechanikus betét 7" RL SX 50mcr mosható je 3912.87 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Mechanikus betét 7" RL SX 50mcr mosható si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 17001.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 7" JUNIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való), Betét mechanikus 7" FA SX 5 mcr tekercselt, Szén betét – chlor 7" LA leszerelhető, 7" szén betét CB-EC CTO 10 mcr