Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal

8 613 Ft

Cikkszám: 38185 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. prietok (l/h) 1000
Gyártó Atlas Filtri, Betétek a 7" JUNIOR szűrőbe, Atlas Filtri
Max. prietok (l/h) 1000

Leírás Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal

Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal
A HA szűrőpatron polifoszfát golyókat tartalmazó foszfátok és polifoszfátok keveréke üveges átlátszó golyók formájában, amelyek megakadályozzák a vízkő képződését és korlátozzák a fémfelületek korrózióját.
A polifoszfát golyók mikrofilmet képeznek a csövek és a fűtőelemek belső felületén, amely megakadályozza a vízkő lerakódását a fűtőelemeken, lágy víz esetén pedig megakadályozza az oxigén behatolását a csövekbe, ezáltal megállítja a korróziót.
Ivóvízzel való érintkezésre engedélyezett
Max. Áramlási sebesség (l/h): 1000
500 g polifoszfát golyókkal töltött szűrőbetét – minden 7" méretű szűrőhöz alkalmas

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 8613.14 Ft árával.

Az Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Betétek a 7" JUNIOR szűrőbe területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Betétek a 7" JUNIOR szűrőbe kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal je 8613.14 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38185.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 7" JUNIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: 7" szén betét CB-EC CTO 10 mcr, Mechanikus betét 7" RL SX 50mcr mosható, Betét mechanikus 7" FA SX 5 mcr tekercselt, HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való)