Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal

8 666 Ft

Cikkszám: 38185 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Max. prietok (l/h) 1000
Gyártó Atlas Filtri
Max. prietok (l/h) 1000

Leírás Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal

Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal
A HA szűrőpatron polifoszfát golyókat tartalmazó foszfátok és polifoszfátok keveréke üveges átlátszó golyók formájában, amelyek megakadályozzák a vízkő képződését és korlátozzák a fémfelületek korrózióját.
A polifoszfát golyók mikrofilmet képeznek a csövek és a fűtőelemek belső felületén, amely megakadályozza a vízkő lerakódását a fűtőelemeken, lágy víz esetén pedig megakadályozza az oxigén behatolását a csövekbe, ezáltal megállítja a korróziót.
Ivóvízzel való érintkezésre engedélyezett
Max. Áramlási sebesség (l/h): 1000
500 g polifoszfát golyókkal töltött szűrőbetét – minden 7" méretű szűrőhöz alkalmas

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 8666.48 Ft árával.

Az Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szűrőbetétek 7" JUNIOR területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szűrőbetétek 7" JUNIOR kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal je 8666.48 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Betét HA 10SX TS-t polifoszfát golyókkal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38185.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Szűrőbetétek 7" JUNIOR Atlas Filtri - Hasonló termékek: Mechanikus betét 7" RL SX 50mcr mosható, HA 7 "betét polifoszfát kristályokkal (nem ivóvízhez való), 7" szén betét CB-EC CTO 10 mcr, Betét mechanikus 7" FA SX 5 mcr tekercselt