Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,75 / 60l

125 512 Ft

Cikkszám: 114570 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 115
Maximális áramlás (l/perc) 40
Merülési mélység (m) 10
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó PRODO, Vízmű 60L-es búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,75 / 60l

A 3 SQIBO – 0,75 / 60l 230V búvárorsós szivattyúval ellátott házi vízmű ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. A 3 SQIBO – 0,75 / 60l búvárszivattyú gyakorlati felhasználása elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből történő víz szivattyúzására használható.
A 3 SQIBO – 0,75 / 60l búvárszivattyúval ellátott házi vízmű családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására alkalmas. .
Ebben a házi vízműben használt búvárszivattyú orsós szivattyú, így friss/új kutakban és fúrásokban is használható. Ezenkívül képes felszívni és szivattyúzni a homokot vagy egyéb koptató anyagokat tartalmazó vizet, amelyek általában még mindig megtalálhatók a friss / új kutakban.
Ha az orsós szivattyút olyan kútban vagy kútban használják, amely a fent említett koptató anyagokat tartalmazza, előfordulhat, hogy egy idő után az orsó elhasználódik és a szivattyú nyomást veszít. Ilyen esetben a szivattyú úgynevezett teljes mechanikája, azaz a teljes készlet – orsó, forgórész, állórész – kicserélésre kerül. Mivel az adott készlet lényegében egy takarékos anyag, mely helyenként akár évekig is kitart károsodás nélkül – használattól függően a garancia csak a cseremunkára vonatkozik. Csere után a szivattyú ismét olyan mint az új.
Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden otthoni vízrendszerben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen megtekintheti széles kínálatunk többi termékét is, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.
Házi vízmű SQIBO búvárszivattyúval – 0,75 / 60L a következőket tartalmazza:

SQIBO szivattyú – 0,75
álló hidrofor tartály 60L AQUA OLA
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32×1"
átmeneti darab belső menettel 32×1"
gömbcsap MF, M 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,75 / 60l, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 125511.56 Ft árával.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,75 / 60l a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízmű 60L-es búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,75 / 60l beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO - 0,75 / 60l

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízmű 60L-es búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,75 / 60l je 125511.56 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,75 / 60l si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114570.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízmű 60L-es búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű SKM 150 / 60L búvárszivattyúval, Házi vízmű búvárszivattyúval 3,5" SC 2-18 400V / 60l – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval IBO 3 – SDM33 / 60l – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű SC 3,5" 2-14 400V / 60l búvárszivattyúval – RTS