PV 75 munkahenger

51 600 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Kovoplast

Leírás PV 75 munkahenger

A STANDARD padlószivattyúk mélységi berendezésének fő részét a munkahengerek alkotják. A henger belsejében egy hüvelyes működő dugattyú van elhelyezve. A hengertest és a karima között egy visszacsapó szelep található. Nagyobb mélységből biztosítják a vízszívást. A kút típusától és mélységétől függően kiválasztják a megfelelő átmérőt és munkahenger típusát.
A PV 75 munkahenger műszaki paraméterei:

Belső átmérő – 75 (mm)
Külső átmérő – 145 (mm)
Dugattyúlöket – 170 (mm)
Szívócsatlakozó menet – 5/4"
Kisülési csatlakozó menet – 6/4"
Kútmélység 2-15m = munkahenger átmérője 90mm
Kútmélység 16-22m = munkahenger átmérője 75mm
Kútmélység 23-20m = munkahenger átmérője 65mm

Értékelés

Bemutatjuk önnek az PV 75 munkahenger, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 51600.1 Ft árával.

Az PV 75 munkahenger a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kézi szivattyúk és kézi pumpák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az PV 75 munkahenger beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

PV 75 munkahenger

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kézi szivattyúk és kézi pumpák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za PV 75 munkahenger je 51600.1 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S PV 75 munkahenger si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 28194.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kézi szivattyúk és kézi pumpák Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: STANDARD T készlet, PV 65 munkahenger, STANDARD T szivattyú, STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger, STANDARD T készlet, PV 75 munkahenger