STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger

252 721 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximális kútmélység 29m
Dugattyúlöket 170mm
Percenkénti ütések száma 40
Szállított vízmennyiség (l/m) 20
Szivattyú magasság 1200mm

Leírás STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger

STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger
STANDARD kézi állványos szivattyúk magas kifolyóállvánnyal ivóvíz vagy használati víz szivattyúzására szolgálnak max. 40 °C hőmérséklet mechanikai adalékok nélkül. Egy munkahenger segítségével 4-30 m mélységből lehet vizet szivattyúzni. A szivattyú zöld vagy kék színű.
A készlet tartalma:

 STANDARD II kézi pumpa
PV 65 munkahenger
Rúd a STANDARD II kézi szivattyúhoz
STANDARD vízelvezető berendezés
STANDARD II rögzítőkapocs + ékek

2. PV 65 munkahenger:
A munkahengerek a STANDARD önálló szivattyúk mélységi berendezésének fő részét képezik. A henger belsejében egy karmantyúval és egy szeleppel ellátott munkadugattyú van elhelyezve. A hengertest és a karima között egy visszacsapó szelep található. A kút típusától és mélységétől függően a megfelelő munkahenger típus kerül kiválasztásra: Kútmélység 2-15m munkahenger Ø 90mm, 16-22m munkahenger Ø 75mm, 23-30m munkahenger Ø 65mm.

3. Rúd a STANDARD II kézi szivattyúhoz:
A rúd a munkahenger és a Standard kézi szivattyú összekapcsolására szolgál. A Standard szivattyú nem üzemeltethető anélkül. Axiálisan a nyomóvezeték közepére van felszerelve, a munkahenger és a kézi szivattyú közé.
Hossz: 2m
Horganyzott acélcsövekbe történő beépítést javasolunk.

4. STANDARD vízelvezető rendszer:
A STANDARD vízelvezető berendezés a STANDARD II szivattyú leürítésére szolgál.
Feladata, hogy a szivattyúházból vizet eresszen ki, hogy a szivattyú fagykor ne törjön ki. A talajszint alatt van felszerelve. Közvetlenül a STANDARD szivattyúház alatt.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 252721.11 Ft árával.

Az STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kézi szivattyúk és kézi pumpák területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kézi szivattyúk és kézi pumpák kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger je 252721.11 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S STANDARD II készlet, PV 65 munkahenger si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 112415.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kézi szivattyúk és kézi pumpák Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: STANDARD T készlet, PV 65 munkahenger, STANDARD II készlet, PV 75 munkahenger, PV 75 munkahenger, LILA 75 kézi pumpa