Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000

358 315 Ft

Cikkszám: 42243 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
További módosítások nélkül Az aknát teljesen összeszerelt iszapszivattyúval kapja meg.
Megfelelőségi tanúsítvány IGEN. Tengellyel együtt szállítjuk.
Vízállóság IGEN. A nyél vízálló.
Anyaga 6mm vastag polipropilén lapok. Az aljánál 8mm vastag deszkát használnak.
Ellenőrző bemeneti átmérő (mm) 600

Leírás Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000

A KOMPAKT 1600×1000 Szivattyús csatornaakna egy vízzáró, teljesen felszerelt kis szivattyútelep, amely  szennyvíz és iszap szivattyúzására szolgál.
Ezt a Szivattyús csatornaaknát elsősorban ott alkalmazzák, ahol a közcsatorna-hálózathoz való gravitációs csatlakozás nem lehetséges, azaz a bemenet és a csatornahálózat közötti magasságkülönbség leküzdése szükséges.
A KOMPAKT 1600×1000 Szivattyús csatornaakna lehetővé teszi a szennyvíz vagy csatornavíz eltávolítását olyan távoli helyekről, mint pl.

különálló lakóépületek és lakótelepek
ipari és vegyipari üzemek
rekreációs központok

Az ebben az aknában használt szivattyú:

 IBO KRAKEN 1800 szennyvíz szivattyú darálóval
ez egy nagy teljesítményű szivattyú
a motor tekercsébe hővédelem van beépítve
a szivattyú egyedi, rendkívül hatékony rozsdamentes acélból készült vágópengével rendelkezik
ez a szivattyúakna elsősorban olyan helyekre alkalmas, ahol 5-8 fő ideiglenesen vagy tartósan tartózkodik

Szivattyú lökettérfogata (m): 21
Maximális áramlás (l/perc): 233
Szivattyú teljesítmény (kW): 1,8
Szivattyú változat – feszültség (V): 230
Úszókapcsoló: igen

Az általunk kínált aknák közötti különbség főként a szivattyúaknában használt merülő iszapszivattyúban van. A szivattyú értékeit, teljesítményét és egyéb paramétereit az alábbi linkre kattintva találja meg ebben a szövegben, amely az aknában használt szivattyúról tájékoztat.
Tekintettel arra, hogy a KOMPAKT 1600×1000 aknában nagy teljesítményű szivattyút használnak, különösen lökettérfogat tekintetében, ez a szivattyúakna különösen alkalmas ott, ahol nagyobb távolságra van szükség a víz szivattyúzására. Akkor is, ha nagy csoport, például 5-8 fő hirtelen vagy huzamosabb ideig tartózkodik a helyszínen.
Jellemzők és előnyök a felhasználó számára:

egyszerű felépítés, kis súly – könnyű szállítás és összeszerelés
teljes felszerelés – nincs szükség további módosításokra
önhordó szerkezet – az aknát nem kell betonozni (kivéve az alacsony talajvízszintet)
polipropilén – a kivételes vegyi és mechanikai ellenállás, valamint a hosszú élettartam garanciája
bemenet: DN 110mm (bemenet DN 125-re vagy DN 160-ra állítható) ezt rendeléskor a megjegyzésekbe kell beírni.
kimenet: DN 50mm
bejárati kémény az aknához: DN 600mm

Ennek a terméknek a megvásárlásához – akár 50% kedvezménnyel megrendelheti a Merülő szennyvízelvezető szivattyút IP 400 , amelyet például az akna szerviztisztítása során használhat fel. Ha felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, akkor ezt a megrendelés megjegyzésében jeleznie kell – a rendelést ezután feldolgozzuk.
A szivattyúakna elhelyezkedése:
A KOMPAKT 1600×1000 szivattyús csatornaaknát alapkivitelben műanyag fedéllel szállítjuk, amelyet nem szabad megterhelni a rendszeres gyaloglás vagy vezetés során. Ennél a beépítésnél a fedélhez való hozzáférést meg kell akadályozni (pl. leszerelhető betonlappal vagy az aknatér elkerítésével).
A KOMPAKT 1600×1000 szivattyú csatorna aknája a következőket tartalmazza:

Szennyvíz szivattyú akna (magasság 1600 mm)
 IBO KRAKEN 1800 szennyvíz szivattyú darálóval
a szivattyúhoz csatlakoztatott, visszacsapó golyóscsappal ellátott szerelvénykészlet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 358315.26 Ft árával.

Az Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szivattyús csatornaakna területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600x1000

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szivattyús csatornaakna kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000 je 358315.26 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szivattyús csatornaakna KOMPAKT 1600×1000 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 42243.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák PRODO - Hasonló termékek: Szivattyús csatornaakna JUMBO 1600, Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT 1300×1200, MIDI 1300 szivattyús csatornaakna, Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT MAX 1300