Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT 1600×1200

454 731 Ft

Cikkszám: 116114 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Žiadne dodatočné úpravy Šachtu s kalovým čerpadlom dostanete komplet zmontovanú.
Certifikát zhody ÁNO. Posielame so šachtou.
Vodotesnosť ÁNO. Šachta je vodotesná.
Materiál Polypropylenové dosky hrúbky 6mm. Na dno je použitá doska hrúbky 8mm.
Priemer revízneho vstupu (mm) 600

Leírás Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT 1600×1200

A KOMPAKT 1600×1200 szivattyús csatornaakna egy vízzáró, teljesen felszerelt kis szivattyútelep, amely szennyvíz és iszap szivattyúzására szolgál.
Ezt a szivattyúzó csatornaaknát elsősorban ott alkalmazzák, ahol a közcsatorna-hálózathoz való gravitációs csatlakozás nem lehetséges, azaz a bemenet és a csatornahálózat közötti magasságkülönbség leküzdése szükséges.
A KOMPAKT 1600×1200 szivattyús csatornaakna lehetővé teszi a szennyvíz vagy csatornavíz eltávolítását távoli helyekről, például:

különálló lakóépületek és lakótelepek
ipari és vegyipari üzemek
rekreációs központok
Az ebben az aknában használt szivattyú

IBO KRAKEN 1800 búváriszapszivattyú törővel

ez egy nagy teljesítményű szivattyú
a motor tekercsébe hővédelem van beépítve
a szivattyú egyedi, rendkívül hatékony rozsdamentes acél vágókéssel rendelkezik
ez a szivattyúakna elsősorban olyan helyekre alkalmas, ahol 6-10 fő hirtelen vagy huzamosabb ideig tartózkodik

Szivattyú lökettérfogata (m): 21
Maximális áramlás (l/perc): 233
Szivattyú teljesítmény (kW): 1,8
Szivattyú változat – feszültség (V): 230
Úszókapcsoló: igen

Az általunk kínált aknák közötti különbség főként a szivattyúaknában használt merülő iszapszivattyúban van. A szivattyú értékeit, teljesítményét és egyéb paramétereit az alábbi linkre kattintva találja meg ebben a szövegben, amely az aknában használt szivattyúról tájékoztat.
Köszönhetően annak, hogy a KOMPAKT 1600×1200-as tengely nagy teljesítményű szivattyút használ, különösen lökettérfogat tekintetében, ez az átemelő tengely különösen alkalmas ott, ahol nagyobb távolságra van szükség a víz szivattyúzására. Akkor is, ha nagy csoport, például 6-10 fő hirtelen vagy huzamosabb ideig tartózkodik a helyszínen.

Jellemzők és előnyök a felhasználó számára:

egyszerű felépítés, kis súly – könnyű szállítás és összeszerelés
teljes felszerelés – nincs szükség további módosításokra
önhordó szerkezet – az aknát nem kell betonozni (kivéve az alacsony talajvízszintet)
polipropilén – a kivételes vegyi és mechanikai ellenállás, valamint a hosszú élettartam garanciája
bemenet: DN 110mm (bemenet DN 125-re vagy DN 160-ra állítható) ezt rendeléskor a megjegyzésekbe kell beírni.
Kimenet: DN 50mm
bejárati kémény az aknához: DN 600mm

A termék megvásárlásához – Akár 50% kedvezménnyel megrendelheti a KOMPAKT 1600×1200-as szivattyús csatornaaknát – IP 400-as búváriszapleeresztő szivattyú, amelyet például az akna szerviztisztítása során használhat fel. Ha felkeltette érdeklődését ez a lehetőség, akkor ezt a megrendelés megjegyzésében jeleznie kell – a rendelést ezután feldolgozzuk.

A szivattyútengely elhelyezkedése:
A KOMPAKT 1600×1200 szivattyú csatorna aknát alapkivitelben műanyag fedéllel szállítjuk, amelyet nem szabad megterhelni a rendszeres gyaloglás vagy vezetés során. Ennél a beépítésnél a fedélhez való hozzáférést meg kell akadályozni (pl. leszerelhető betonlappal vagy az aknatér elkerítésével).

A KOMPAKT 1600×1200 szivattyús szennyvízakna a következőket tartalmazza:

Szennyvíz szivattyú akna (magasság 1600 mm)
IBO KRAKEN 1800 búváriszapszivattyú törővel
a szivattyúhoz csatlakoztatott, visszacsapó golyóscsappal ellátott szerelvénykészlet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT 1600×1200, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 454731.12 Ft árával.

Az Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT 1600×1200 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szivattyús csatornaakna területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT 1600×1200 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT 1600x1200

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szivattyús csatornaakna kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT 1600×1200 je 454731.12 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Szivattyús szennyvízakna KOMPAKT 1600×1200 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116114.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Csatorna aknák PRODO - Hasonló termékek: MIDI 1600 szivattyús csatornaakna, Szivattyús csatornaakna JUMBO 1600, Szennyvíz szivattyú akna KOMPAKT MAX 1300×1000, Szivattyús csatornaakna KOMPAKT MAX 1300×1200