Búvárszivattyú 2,5 "STM 24 – RTS

81 722 Ft

Cikkszám: 39977 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 66
Maximális áramlás (l/perc) 45
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.37
Gyártó IBO, Búvárszivattyúk vízhez, IBO
A szivattyú használata Tavi szivattyú

Leírás Búvárszivattyú 2,5 "STM 24 – RTS

A keskeny, 2,5 "STM 24 furatokhoz alkalmas búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben előforduló egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS merülőteknős szivattyú a (homokállóság) rövidítése.
A 2,5 "STM 24 úszó járókerekes búvárszivattyút új vagy friss fúrásokhoz, kutakhoz, tartályokhoz, tározókhoz és aknákhoz is tervezték. Ez a szivattyú alkalmas az elosztóvezetékbe szerelt nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari használatra használat és öntözés vagy vízpermetezés.
A 2,5 "STM 24-es szivattyú hidraulikus része le van választva a motorról (a szivattyú nem monoblokknak épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszedhető. Bármilyen javítás (amit megvalósítunk) előny).A szivattyú hővédelemmel – biztosítékkal van felszerelve.
A 2,5"-os STM 24 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási vízmű részeként.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 2,5 "STM 24 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 81721.96 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 2,5 "STM 24 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 2,5 "STM 24 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 2,5 "STM 24 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 2,5 "STM 24 – RTS je 81721.96 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 2,5 "STM 24 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39977.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 4 SD 16-14 / 400V – RTS, Búvárszivattyú 4 SDm 3-18 – RTS, Búvárszivattyú 6SD 25/11 – RTS, Búvárszivattyú 4 SD 16-18 / 400V – RTS