Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-18 – RTS

84 619 Ft

Cikkszám: 112086 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 95
Maximális áramlás (l/perc) 70
Szivattyú teljesítménye (kW) 1,5
Gyártó IBO, Búvárszivattyúk vízhez, IBO
Mértékegység ks

Leírás Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-18 – RTS

Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-18 – RTS fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS búvárszivattyú jelentése (homokállóság = homokkal szemben ellenálló)
Ez az úszó járókerekes szivattyú új vagy friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Alkalmas továbbá nyomásnövelésre az elosztóvezetékbe szerelés során, továbbá háztartási vagy ipari felhasználásra, valamint öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 3,5" SCM 2-18 – RTS szivattyú hidraulikus része le van választva a motorról (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszedhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén A szivattyú hővédelemmel – biztosítékkal van felszerelve.
A 3,5"-es SCM 2-18 – RTS búvárszivattyú kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is használható.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-18 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 84618.83 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-18 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-18 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-18 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-18 – RTS je 84618.83 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 3,5" SCM 2-18 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 112086.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 6SD 25/11 – RTS, Búvárszivattyú SKT 200, Búvárszivattyú 3Ti-20 – RTS, Búvárszivattyú IBO 3 – SDM24 – RTS