Búvárszivattyú 6SD 25/9 – RTS

566 999 Ft

Cikkszám: 40118 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 113
Maximális áramlás (l/perc) 920
Szivattyú teljesítménye (kW) 9.2
Gyártó IBO, Búvárszivattyúk vízhez, IBO
A szivattyú használata Kerti szivattyú

Leírás Búvárszivattyú 6SD 25/9 – RTS

A professzionális 6SD 25/9 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: ((Resistance To Sand =Homokkal szembeni ellenállás = homokálló)
A professzionális 6SD 25/9 búvárszivattyú úszó járókerekekkel új vagy friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas az elosztó csővezetékbe épített nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra és öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 6SD 25/9 szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.
A professzionális 6SD 25/9 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 6SD 25/9 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 566999.12 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 6SD 25/9 – RTS a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 6SD 25/9 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 6SD 25/9 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 6SD 25/9 – RTS je 566999.12 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 6SD 25/9 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40118.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk IBO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 4 SD 8-20 / 400V – RTS, Búvárszivattyú 6SD 25/13 – RTS, Búvárszivattyú IBO 3 – SDM33 – RTS, Búvárszivattyú 6SD 25/9 – RTS