Önfelszívó szivattyú JSW 100 tartozékokkal

43 765 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 45
Maximális áramlás (l/perc) 65
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás Önfelszívó szivattyú JSW 100 tartozékokkal

A JSW 100 centrifugális vízszintes szivattyú tartozékokkal a családi házak tiszta vízzel való ellátására szolgál olyan kutakból, ahol a szívómagasság nem haladja meg a 8 m-t.
JSW 100 szivattyú használata tartozékokkal:

tiszta víz szivattyúzása
öntözés
nyomáskapcsolóval és nyomástartó edénnyel együtt háztartási vízműként

A JSW 100 szivattyú előnyei a tartozékokkal:

megbízhatóság
egyszerű művelet
kiváló ár-teljesítmény arány

A JSW 100 önfelszívó szivattyú tartozékokkal a következőkből áll:

nyomáskapcsoló
manométer
csatlakozó szerelvény OT5

Nagy előnye a vevőnek, hogy a JSW 100 önfelszívó szivattyú tartozékaival azonnal nyomástartó edényre csatlakoztatható és így működőképes házi vízműhöz jut.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Önfelszívó szivattyú JSW 100 tartozékokkal, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 43765.47 Ft árával.

Az Önfelszívó szivattyú JSW 100 tartozékokkal a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Önfelszívó szivattyú JSW 100 tartozékokkal beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Önfelszívó szivattyú JSW 100 tartozékokkal

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Önfelszívó szivattyú JSW 100 tartozékokkal je 43765.47 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Önfelszívó szivattyú JSW 100 tartozékokkal si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40066.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 45-49 m szállítómagassággal IBO - Hasonló termékek: JSW 100 önfelszívó szivattyú, JSW 150 önfelszívó szivattyú tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú AJ 50/60, Önfelszívó szivattyú JET BJ 45/75